Labels

Friday, February 27, 2015

Søt potet marshmellow pai

Søt potet marshmellow pai er en Amerikansk klassiker rundt thanksgiving bordet, og det er ikke rart at denne retten er så populær, den er jo innmari god! Den normalt høye kaloririke paien er like god med langt mindre kalorier. Og i denne oppskriften er det kun 180 kalorier per porsjon, så kos dere uten dårlig samvittighet. :)



Ingredienser:

Bunn:
2 Kornmo kjeks

Søtpotet:
1 mellomstor søtpotet (300g)
1 TS Walden Farm's karamell dip
1 SS sukrin melis
1-2 SS natreen strø

Marshmellow topping:
30 gram cottage cheese
1 1/2 SS marshmellow dip



* Varm ovnen til 175 grader.
* Bunn: Knus kjeksene og fordel dem i to porsjons skåler.
* Søtpotet: Skrell poteten og skjær den i terninger og kok dem i vann til de blir myke. Hell vannet av potetene og knus potetene til en klumpe-fri blanding. Bland inn resten av ingrediensene med potetene og bland godt. Fordel blandingen over kjeksen.
* Marshmellow dip: Kjør cottage cheese'n i stavmikseren og bland inn marshmellow dip'en. Toppingen skal ha en kremet konsisten. Fordel blandingen over potetene.
* Stekes i ovnen i 10-15 min.

Oppskriften gir to porsjoner.




Walden Farm produktene fåes kjøpt på x-life.no og på iherb.com.



No comments:

Post a Comment